Van Metselaar tot Bouwbedrijf

Aannemersbedrijf P. Van Hulst is een echt familiebedrijf. In 1930 vestigde opa Johan van Hulst zich als zelfstandig metselaar in Eersel. Een klus betekende in die dagen hard werken en lange dagen maken. De sterke wil om perfect werk af te leveren zat er toen al in. Zo legde onze stamvader de basis voor het succes van het huidige bouwbedrijf.

Rond 1950 kwam zoon Pierre in het bedrijf. Op de werf verrees een timmerfabriekje waar deuren, kozijnen en trappen werden gemaakt. Langzaam maar zeker ontstond een compleet en veelzijdig aannemersbedrijf. 

Vanaf de jaren zestig groeide het personeelsbestand tot zo’n 15 man. In die periode werd ook de naam van het bedrijf vastgelegd: Aannemersbedrijf P. van Hulst. De P in de naam staat dus niet voor Peter (een van de twee huidige directeurs) maar voor Pierre. 

Inmiddels staat de derde generatie aan het roer: Leo en Peter van Hulst. De zoons van Pierre kregen de liefde en het talent voor bouwen met de paplepel ingegoten. Ze werkten van jongs af aan mee in de zaak en namen het bedrijf in 1997 over van hun vader. Van Hulst heeft inmiddels 25 tot 30 mensen in dienst, stuk voor stuk gedreven vakmensen met hart voor hun vak en oog voor detail.

Sinds 1930 is er veel veranderd. Als bedrijf zijn we gegroeid en veelzijdiger geworden. Eén ding is sinds de dagen van Johan van Hulst hetzelfde gebleven: de toewijding voor ons vak en voor onze klanten. Dat is echt Van Hulst.

Geschiedenis


Johan van Hulst

grondlegger Aannemersbedrijf van Hulst 1933.